HIND

Theatertour Halfway Home 2006

20 theaters, 1 zangeres, 5 bandleden, 4 dansers, 21 liedjes en 9 choreografieën.

In 2005 heb ik de choreografie voor de videoclip 'Give me a Sign' van zangeres Hind verzorgd. Na de clip volgde de rol als Artistiek Leidster voor de theatertour Halfway home. Tot het opzetten van deze tour behoorde activiteiten als:

•   Setlist , lichtplan, kledingontwerp

•   Opzet Choreografieën

•   Training dansers en zangeres

•   Opzet draaiboeken

•   Bandrepetities bijwonen

•   Tussendoor optredens verzorgen

•   Coördinatie betrokken partijen

De voorbereidingen hebben 7 maanden in beslag genomen met als resultaat een professionele show in 20 steden gedurende 3 maanden. 

 

Enkele recensies:

Algemeen Dagblad 8 februari 2006: 'De show die ze neerzet is niettemin ronduit volwassen te noemen. Bijgestaan door een vijf man sterke band, is het concert muzikaal boeiend. En de drie danseressen en 1 danser, waarbij Hind zelf moeiteloos aansluit in de choreografie, maken dat er ook heel wat te zien is'.

Cultuurpodium 23 februari 2006: 'Bovendien weet ze zich te omringen met een uitstekende band en dito dansers. Een geweldige keuze om het programma te verlevendigen met flitsende dansnummer waaraan Hind zelf ook een verdienstelijk steentje bijdraagt. ik vond zelf de dans met de voiles heel mooi maar ook de spiegelende choreografieën waren prachtig evenals het getolkte dansnummer dat ontstaan is toen Hind een keer optrad voor dove mensen'.

Leidsch dagblad 20 februari 2006: 'Drie enthousiaste dansers zetten een energieke choreografie neer die een mix is dans en oriëntaalse bewegingen'.

Mouna Laroussi