EEN PAARD

 

Een Paard 2010

20 paarden, 5 hoofdrol spelers, 50 vrijwilligers en éénweiland in de polder.

De Mijzenpolder vormt voor het vierde jaar het unieke decor voor spannende theateracts, muzikale optredens en beeldende kunst met als centraal thema het paard. De hoofdvoorstelling ‘Een Paard’ speelde zich af in een open weiland met zonsondergang.
Het leven zoals je een woest berijdt..

De hedendaagse Floris V galoppeert erop los, leeft zijn lusten uit, jaagt macht na. Floris V denkt te kunnen beheersen zoals hij zijn paard zijn wil oplegt. Niet bang om te steigeren, altijd in controle en niets en niemand ontziend. Zien we zulke ambitieuze types niet vaker om ons heen in de rol van mediamagnaten en bankdirecteuren of voetbal helden?

Concept en regie       Moos d'Herripon
Muziek                       Victor Posch
Tekst                          Bouke Oldenhof
Dans/spel                  Mouna Laroussi
Spel                            Abel Nienhuis, Merijn de Jong, Anderson Farah
en Eliane Feijen

karavaan-5431.jpg
Mouna Laroussi